fredag, november 30

Annat: Stefy "Orange County"


Älskar den låten, ni måste lyssna:)
Tjejen som är videon är hon som sjunger på riktigt alltså. Riktigt snygg hon är måste jag säga:)

Annat: Piece Of Me Videoshoot



Britney spelade in sin nya video Piece of Me i veckan som är hennes andra singel. Ser verkligen fram emot att se videon! Jättebra låt ju:) Videon uspelar sig på en klubb och det är en massa paparazzis som väntar utanför som vanligt, men de vet inte vem som är den riktigt Britney då dom alla har klätt sig likadant. Men jag kan ändå se ganska tydligt vem som är Britney, inte så svårt ju. Bakifrån kanske det blir lite svårare. Britney kunde bara vara på inspelningen i två timmar då hon skulle hämta upp barnen. Lär ha blivit väldigt stressig... Ska bli spännande att se videon sen:P

Dagens Nicole Look

Annat: Look a likes

Dom här två är så sjukt lika! Visst är dom?! Jag tror nästan att dom är syskon. Kan ni gissa vem som är vem? Dom är båda skådisar och heter Portia De Rossi och Drea De Matteo.

torsdag, november 29

Nicole snackar med Access Hollywood Part 2

HÄR kan man se den andra delen av intervjun som Nicole gjorde med Access Hollywood häromdagen:)

Nicole och Foxxy Cleopatra

Foxxy är så otroligt söt så jag tänkte att jag kunde posta en till bild på Nicole och lilla Foxxy:)

Dagens Nicole Look

Paris drömmer om lekträffar med Nicole's baby

Nicole och Paris har varit både ovänner och vänner i åratal, men nu är dom jätte nära vänner igen. Nu när Nicole är gravid säger Paris att hon hoppas att deras barn kommer bli nästa generations bästa vänner.

"Nicole och jag har lekt tillsammans sen vi var två år gamla." sa hon till PEOPLE på the Nissan Live Sets One Year Anniversary Party. "Jag sa just till henne att jag också vill ha en baby, så kan dom leka tillsammans."

Men Paris säger att hon lär vänta ett tag innan hon skaffar barn. Hon måste ju hitta en man! "Jag har ingen pojkvän just nu," och hon tillade, "Men jag skulle älska att börja starta en familj snart."

Men innan det händer så kommer Paris spela moster Paris till Nicole och Joels baby. (Som kommer i Januari.) "Nicole tycker det ska bli jättespännande, hon längtar verkligen och är jätteglad, och lite rädd," sa Paris och tillade att Joel är "en gentleman... Vi alla längtar så."

Annat: Mischa Barton i Arena magazine








Tycker dom här bilderna var riktigt snygga på Mischa! Lite annorlunda photoshoot mot vad hon brukar göra. Jag gillar verkligen den bilden där hon har en lila klänning, jättebra bild!

onsdag, november 28

Annat: Britney Live from Las Vegas


Jag älskar dom här uppträdanden som Britney gjorde då hon uppträdde i Las Vegas för några år sen. Har sett Live From Las Vegas DVD mååånga gånger hehe:) Är en så bra show ju!
Här ovan sjunger hon Overprotected och Boys.
Jag hoppas att hon gör en liknande show nångång igen:P

Annat: Nya candids bilder på Lindsay

Tänkte att jag kunde posta dom här bilderna först och främst för att jag tycker att hon har en så snygg väska! Lila är min favoritfärg och jag älskar lack så det var verkligen nåt i min smak:)
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

>>Måste bara säga att Christina är ursnygg på dessa bilder. Nicole borde göra någon liknande fotografering:)

Annat: Gossip Girl Säsong 1 Avsnitt 9

Nu finns det äntligen ett nytt avsnitt av Gossip Girl att ladda ner:)HÄR.

Enjoy!

Nicole snackar med Access Hollywood

Nicole satte sig ner med Billy Bush ifrån Access Hoollywood och snackade om sin graviditet och framtiden för hennes barn, här under är ett utdrag.

Om att hennes barn kommer att skaffa tatueringar eller inte:
"Jag har faktiskt en teori när det kommer till det där. Jag tror att oavsett om vi får en pojke eller flicka, så kommer dom säkert tycka det är pinsamt att Joel har så mycket tatueringar, och jag har ju också det, 9 stycken. Det tror jag för att när man är ung så vill man typ inte gilla sina föräldrar. Förstår du? Dom kommer säkert att skämmas för att Joel har så mycket tatueringar. Så jag känner på mig att dom förmodligen inte kommer att skaffa det. "

Om att gifta sig med Joel:
"Så småningom ja. Se bara hur mycket som har hänt det här året. Jag menar, låt oss vila lite hehe... Jag måste spara mig tills jag blir äldre också. Allt kan ju inte hända på ett år."

Om att ha svårt att bestämma namn:
"Jag och Joel kan inte komma överens om vilket namn vi ska välja. Men jag räknar med att jag kommer att vara på sjukhuset en dag iallafall så då lär jag väl lista ut det där."

Nicole looks so cute:)

>>Det kommer visas en till del imorgon:)

La in intervjun här på bloggen istället.


tisdag, november 27

Nicole Style: Leopard Scarf

Dagens Nicole Look

Annat: Film-Music and Lyrics

Denna film såg jag i helgen och jag såg även Hot Fuzz(var inte en så bra film, helt okej dock.)
Music and Lyrics gillade jag däremot. Det var en gullig film. Rätt förutsägbar och en aning larvig(Hugh dansade pinsamt dåligt haha.) Han sjöng inte nå vidare heller, men han är ju faktiskt en skådis och ingen sångare så jag förväntade mig inte att det skulle vara bra heller. Men det var mysig film som jag kan rekomendera, fick en på bra humör.

Den får en trea av fem.

Nicole, Paris och Nicky äter lunch på Forte i Beverly Hills






Det var länge sen man såg Nicole och Paris ute på stan tillsammans. Här lunchar dom på Forte i Beverly Hills, Nicky var med också. Det var en massa paparazzis på plats såklart. Nicole ser jättesnygg ut som vanligt!Älskar hennes vinröda kuvertväska och solbrillorna:)

>>Nu är det flesta bilderna i högupplösning.
>>Finns ett till videoklipp att se HÄR.
>>Hittade ett till klipp HÄR.

Annat: The Hills Säsong 3 Avsnitt 16

Känns som veckan har gått så fort, redan Tisdag igen:) Se nya avsnittet av The Hills HÄR.

Enjoy!

måndag, november 26

Dagens Nicole Look

Den här klänningen är jättefin tycker jag! Missoni I think?! Snygg kuvertväska från Gucci också:)

Nicole och Foxxy Cleopatra

Den här bilden är bara såå söt:)

Annat: Pic of the day

Victoria Secret modellerna:)

Bilderna ifrån Babyshowern såldes utan Nicole's tillstånd

Bilderna ifrån Nicoles Babyshower som man kunde hitta på instyles hemsida såldes inte till sidan av Nicole. Nicole och Joel hade planerat att sälja bilderna för deras välgörenhet, men någon hann före dom.
Paris Hilton anklagas nu för läckan av bilderna. En hemsida som blev erbjudna bilderna säger: "Alla bilderna som erbjöds stod det Paris på, som en stjärna. Dom verkade planerade."

Paris rep. har kommit ut med ett officiellt uttalande i NY Daily News och säger: "Paris var host för showern och det var många personer som var där. Många av dessa gäster tog bilder med sina kameramobiler... Det finns ingen chans att hon har nånting att göra med det här."

Hmm vad tror ni?? Jag tror inte att Paris sålt bilderna. Tror inte att hon skulle göra det mot Nicole. För hon borde ju ha vetat att Nicole och Joel planerade att sälja sina bilder för välgörenhet.
Men men det var ju lite trist då att Nicole och Joel inte kunde få några pengar för bilderna till deras välgörenhet...

Veckans Bild

Sorry att det blev lite sent med uppdateringar. Har mycket i skolan, så om jag inte uppdaterar på länge är det för att jag är i skolan, just so you know:)