tisdag, juli 31

Nicole: "Jag är i fjärde månaden!!"




Nicole har nu ÄNTLIGEN bekräftat att hon är Gravid!!Nicole och Joel bekräftade det för Diane Sawyer, Nicole säger: "Ja, det är jag, eller ja det är vi!Jag är nästan i fjärde månaden."

"Jag har ett ansvar, och jag gjorde en grej som var fel, och om jag kunde be om ursäkt personligen till varenda person som har förlorat någon av sina nära och kära i rattfylleri så skulle jag göra det," tillägger Nicole angående hennes senaste DUI. "Men tyvärr så kan jag inte det, men det här är ett sätt för mig att betala för mina misstag och ta ansvar och vara vuxen."

Hela intervjun kan man se på Good Morning America på Torsdag den 2 Augusti och på Fredag den 3 Augusti. Man kan även se det på Fredag kväll på 20/20.

Jättekul för Nicole:)Äntligen har hon bekräftat det!!Grattis!!Har fortfarande svårt att tänka mig Nicole gå runt med en vagn och med ett barn i famnen, det är verkligen helt olikt från henne. Hennes liv kommer att förändras helt!Men samtidigt så tror jag att det här barnet kommer att göra både Nicole och Joel gott. Det är ett stort ansvar verkligen. Vi kommer nog knappast se Nicole åka fast för DUI igen heller, hon har nog lärt sig av sina misstag nu!
Jag tror Nicole har mognat väldigt mycket det senaste året och hon kommer nog förändras nu när hon får barn också.

GRATTIS NICOLE OCH JOEL!!!

Ska bli spännande och se om det blir en flicka eller pojke:)och undra hur han/hon kommer att se ut och heta... Dom närmaste månaderna blir nog spännande hehe... Barnet kommer säkert bli jättesöt iallafall:)

Så fort jag hittar intervjun så kommer jag att posta den här så snabbt som möjligt so look forward to that!!

Nicole's tatueringar













Postade bilder på Nicoles tatueringar på blogg.se bloggen för flera månader sen, men det var ju ett tag sen nu så jag tänkte posta lite fler här nu!
Nicoles kändaste tatueringar är nog ängelvingarna på ryggen och kors tatueringen på ankeln.
Nicole syntes på en tatueringsstudio tidigare i år så där gjorde hon förmodligen en ny tatuering, men den har inte synts till än vad jag har sett iallafall...
Vilken gillar ni bäst?
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

Annat: Dvärgar på Tyra Show


Ni måste kolla på det här!!Satt och kollade på klipp på youtube ifrån olika program av Tyra Show och hittade det här. Guu vad små dom är!!När den där lilla tjejen snackar så låter det som ett pip typ hehe... Har nästan aldrig sett sådär små dvärgar förut.

Annat: Dagens Snyggaste Kändisar

Bild tagen för några dagar sen på Paris och Nicky i Las Vegas på Fergies konsert. Båda ser skitsnygga ut!Min favorit är nog ändå Nickys klänning, jag älskar nämligen lila!Det var snyggt med stenarna där vid urringningen också.

Annat: Jenna Jameson looking good!

Jenna har skitsnygg frisyr här tycker jag, påminner rätt mycket om Nicoles. I like it alot:)

Mönstrade Sommartoppar!

Här har jag gjort ett litet kollage på lite snygga mönstrade toppar och tunikor som Nicole har haft på sig. Jättesnyggt tycker jag! Vilken är eran favorit bland dessa?
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

Avsnitt 9 av The Simple Life

Så vad tyckte ni om det senaste avsnittet av The Simple Life då?Jag tycker det här avsnittet var jättekul!Roligt när dom spelar teater:)Ser fram emot nästa avsnitt men som tyvärr är det sista... Tråkigt tråkigt....

Sally: "And We're gonna have a scene were I hold the pillow, and one of you decides to get angry and hit the pillow."
Nicole: "It's kinda like REHAB."
Sally: "REHAB?"
Nicole: "Yeah."
Sally: "Oh, I've been in metal hospitals, but I've never been in REHAB, hehe..."
Nicole: "Oh, okey..."
Sally:"Haha..."
Nicole: "LOVE Metal Hospitals!"


Nicole: "Wazzup bitch?!"
Dave: "Wazzu... bitch??"
Nicole: "What's your name?"
Dave: "Dave."
Nicole: "What's your favourite sex scene?"
Dave: "Sex??"
Nicole: "You don't watch porn?"
Dave: "Nope."
Nicole: I've saw a boner coming out of your pants."
Dave: "No... I was just looking at you then."
Nicole: "Got it!"
Dave: "Yeah..."

Nicole får betala för sin tid i fängelset!

Nicole kommer snart avtjäna sitt 4 dagar långa straff i fängelset, coh hon kommer att behöva betala sin vistelse i fängelset ifrån sin egen ficka.
Nicole vädjade i rätten att hon var skyldig för några dagar sedan för att har kört påverkad av droger och på fel sida av vägen förra året. Domen blev att hon kommer att få spendera 96 timmar bakom galler, efter att detta var hennes andra DUI också på 3 år.
Nu har det bekräftats att Nicole kommer att betala för sin tid i fängelset, som hon måste ha slutfört innan den 28 September, 07.
Nicole ska också gå på en drog och alkohol utbildning i 21 dagar, och det hela kommer att gå på runt 2000 dollar.
Nicole fick också 3 års skyddstillsyn och om hon överträder reglerna som gäller för det så kan hon få sitta ett år i fängelset.

måndag, juli 30

Annat: Natasha Bedingfield "Soulmate" Video


Fin låt!

"Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone."

Annat: Newport Harbor

Tyvärr har Laguna Beach lagts ner... En av mina favoritserier på MTV faktiskt. Men istället så kommer dom visa en ny serie som heter Newport Harbor. Det är nästa likadant som Laguna Beach! Men nu är dom inte på samma ställe längre alltså och sen är det helt nya personer som är med. Kommer definitivt kolla på det:)Tror aldrig att det kommer bli lika bra som Laguna Beach precis, men det kommer säkert vara kul att se för det!Serien har premiär den 15 Augusti i USA. Kan länka till sidorna där man kan ladda ner det. Kommer även att länka till The Hills och Gossip Girl avsnitten sen när det börjar:)
Spana in trailern här under.

The Simple Life läggs ner...

Efter fem säsonger så läggs "realityserien" The Simple Life ner enligt The Insider... Dom första tre säsongerna sändes på FOX och dom resterande två visades på E! Dom två senaste säsongerna har haft rätt dåliga tittarsiffror jämfört med dom första säsongerna så därför läggs serien ner.
Förhoppningsvis så köps serien upp av något annat TV-bolag.

Jag tycker det är jättetrist... Jag trodde att dom skulle göra en till säsong åtminstone. Men jag har hört både Paris och Nicole snacka om att dom snart ska börja spela in sjätte säsongen. För Nicole har skrivit på ett kontrakt för två säsonger till vad jag vet. Men jag hoppas att något annat TV-bolag köper upp serien!

Dagens Nicole Look

Det här gillar jag!När man kollar snabbt så ser det ut som en vanlig klänning bara men det är faktiskt ett par byxor, eller en jumpsuit kan man kalla det. Det var snyggt med kulhalsbandet till och sandalerna, som är jättetrendiga att ha nu men som Nicole började med redan för två år sedan...

The Simple Life avsnitt 9 nedladdning

HÄR kan man ladda ner avsnitt 9!
Enjoy:)

Annat: Gossip Girl böckerna ska bli TV-serie!!!

Blev jätteglad när jag läste att Gossip Girl böckerna ska bli en TV-serie!!Det är lustigt för jag funderade faktiskt på det för några veckor sedan för jag håller på att läsa en av böckerna. Jag tänkte att det skulle vara jättekul om dom gjorde en serie av det här! Skulle passa perfekt. Mycket roligare att se på det än att läsa om det tycker jag, hehe...
Och gissa vem som har skapat serien?Josh Schwartz!!Skaparen av OC!!!Det här kan ju bli hur bra som helst:):)Ser verkligen fram emot det. Hoppas skådisarna är bra också och passar in i sina roller för det är otroligt viktigt för att en serie ska bli bra eller ej!
Serien har premiär den 26 September i USA på The CW. Kommer ladda ner det direkt då, för det lär ju ta ett tag innan Sverige köper in serien...
I hope it's gonna be good:)
Spana in klippet här under om Gossip Girl!

Nicole och Joel lämnar en inspelningsstudio i LA


Man ser inte så mycket av Nicole tyvärr... Hon gömmer sig bakom sin vita väska:( Men det ska bli kul att se intervjun med Nicole den här veckan iallafall:)Im looking forward to that!

Veckans Bild

Den här snygga bilden är tagen av Patrick Fraser.

söndag, juli 29

Annat: Daisy Lowe

Daisy Lowe kommer säkert bli nya IT-tjejen om några år... Hon är cool tjej tycker jag och har en skön klädstil!Hennes mamma är en känd singer songwriter också, men som nu satsar för fullt på att designa kläder istället. För något år sedan så avslöjades det att Gavin Rossdale är hennes pappa med hjälp av ett DNA test. Det måste ha gjort Gwen Chockad...
Daisy får en del modelluppdrag. Hon har bl.a varit med i italienska Vogue, i-D magazine och ska ta över efter Kate Moss och modella för Agent Provocateur.
Hon klär sig på ett personligt sätt tycker jag och kör sitt eget race.
Hon blir bra bild också, that's for sure!
Gillar dock inte dessa bilder med Daisy och hennes pojkvän Will i ett nummer av i-D magazine, smaklöst!Ugly boyfriend to haha...

Dagens Nicole Look

Nicole ser riktigt välmatchad ut här. Jag gillar hennes röda stövlar!Dom ser man henne sällan med dock... Fendi väskan är inte helt fel den heller:)
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

lördag, juli 28

Annat: The Girls Next Door

Håller på att ladda ner säsong 1 och 2 av The Girls next door nu. Hade tänkt se allt ifrån början nämligen... Älskar denna serie, riktigt kul att se:)

>>Såg just att man kan se det mesta på youtube också, så det ska jag nog göra:)

Annat: Timbaland feat. Keri Hilson, D.O.E & Sebastian "The Way I Are" Video


Hott song!!

I like the sunglasses!

Solbrillorna som Nicole har på sig där ser snygga ut tycker jag!I like:)Skulle vilja se bilden som han tog där, it's probably pretty cool i guess.

Nicole om några månader kanske?

Det är kanske såhär som vi kommer att få se Nicole om några månader eller vad tror ni?hehe... men minus ciggen då!

fredag, juli 27

Bakom kulisserna på Nylon magazine shoot

>>HÄR kan man se ett klipp med Nicole när hon tar bilderna för Nylon magazine. She looks fab as usual:)Skulle vilja se dom andra snygga bilderna som hon tog, men jag inte hittat dom än dock...

“I’m very happy with my life and I wouldn’t take back any mistake I’ve made because it’s made me who I am today. I don’t walk around pretending that I’m perfect, so I don’t think that anyone else should hold me to that and not expect me to fuck up occasionally. Because I do, and you do, too.”

-Nicole till Nylon magazine.

Tecknad bild på Nicole ifrån rättegången

Här är en tecknad bild på Nicole ifrån rättegången.
En källa nära Richie säger att Nicole var "lugn och seriös" idag när hon fick sitt straff. Men hon var inte "känslosam."

Nicole och Joel anländer till rätten!







Här är fler bilder från när Nicole och Joel anländer till rätten. Nicole måste vara i tredej månaden då alltså om hon ska få barnet i Januari. Men hon hade en ganska lös klänning så man kunde inte se hennes mage... Men Nicole var jättesnygg iallafall!!Nicole och Joel är ett fint par tycker jag:)Jag undrar när hon bestämmer sig för att avtjäna sitt straff. Efter Diane Sawyer intervjun nästa vecka kanske. Tur att hon slipper vara där i flera veckor iallafall som Paris behövde, Nicole måste vara ganska nöjd med sitt straff ändå, det kunde ha varit mycket värre....
Ska bli spännande och se vad Nicole har att säga om det hela i intervjun med Diane nästa vecka:)För Diane lär ju fråga om det här.
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

>>La in några fler bilder!

>>Nicoles klänning kommer ifrån Moschino, deras höst/vinter kollektion 2007/2008.

Nicole anländer till rätten!

Nicole valde den lilla svarta när hon skulle till rätten och få sin dom. Jättesnyggt!Joel såg bra ut han med:)

>>Se när Nicole lämnar rätten HÄR.

Pressen väntar på Nicole!

Det var mycket press såklart när Nicole skulle till rätten. Massa reportrar från olika TV bolag och paparazzis, kommer strax posta en bild på hur Nicole såg ut också. She looked Fabolous!!

Nicole har precis varit i rätten nu!

TMZ var på plats i LA County Superior Courtroom alldeles nyss, när gravida Nicole fick ta konsekvenserna för hennes DUI förra året. Shawn Chapman representerade Nicole, Nicoles advokat alltså.
En Court Commissioner bestämde att Nicole skulle spendera 4 dagar i fängelset. I the City eller County fängelset men Nicole valde det sistnämda. När Nicole arresterades så var hon 6 timmar i fängelset också. Så efter dessa fyra dagar som hon kommer att spendera i fängelset så räknas det in en 5:e dag eftersom dom där 6 timmarna räknas som en dag.
Nicole fick också lov att betala 2048 dollar för det hela och ska även gå på en alkohol utbildning i 21 dagar. Hon kommer även att ha 3 års skyddstillsyn.
Nicole måste ha avtjänat sitt straff innan den 28 September.
Nicole erkände att hon var skyldig.

The Commissioner gav Nicole en sträng varning, och sa till henne att om hon körde full igen och faktiskt dödade någon så kan hon bli anklagad för mord, och inte dråp.
För efter hennes första DUI så gick Nicole med på att om hon körde påverkad igen och dödade någon så kommer hon åka fast för mord isåfall, och det är ju väldigt allvarligt!

4 dagar var ju inte så mycket. Jag trodde Nicole skulle få mer faktiskt. Men hon måste haft en bra advokat och domaren kanske inte var lika hård som Paris domare. Men Nicole slipper föda i fängelset iallafall...

>>Enligt Kalifornisk lag så ska man få minst tre månaders fängelse om man har åkt fast för DUI tidigare. Men straffet minskas ner til 4 dagar om personen accepterar 3 års skyddstillsyn, vilket Nicole har gjort alltså.

>>Se när Nicole och Joel anländer till rätten HÄR.

NICOLE ÄR GRAVID!!!!!

Nicole var just i rätten nu och det har bekräftats att hon är gravid!!!Hon ska få barn i Januari:):)
Grattis Nicole!!!Jag är ändå ganska chockad. Man visste ju aldrig helt säkert om det som tidningarna skrev stämde, men det gör det alltså!!
Gud va kul för Nicole:):)

Nicole i Nylon magazine hela intervjun!






Här är äntligen hela intervjun och alla bilderna ifrån Nylon magazine. Gillar verkligen den här photoshooten!Älskar andra bilden uppifrån, verkligen snygga kläder!!Spana in dom coola guldskorna, I like:)Förmodligen ett par Christian Louboutin.
(Klicka på bilderna för att dom i ett större format.)

Enjoy!

XX