måndag, april 30

Video-Nicole intervjuas av en radiokanal i Sydney

>>HÄR kan man lyssna på en liten intervju med Nicole. För mig funkade det tyvärr inte att höra intervjun, men det kanske gör det för er:)

Annat-Fergie sjunger "Glamorous" på Australiens VMA


Detta uppträdande var rätt bra tycker jag!Fergie var ju värd på galan också tillsammans med Benji och Joel Madden.

Video-Nicole shoppar i Sydney

>>HÄR kan man se när Nicole shoppar i Sydney. Detta klipp är några dagar gammalt bara, från i förrgår eller nåt sånt...
Enjoy Bitches:)

Video-Nicole presenterar en Award


Här kan man se när Nicole presenterar vinnaren av priset som hon delade ut på galan. Rätt kul!Inte den bästa bilden precis men värt att se iallafall:)Check it out!

Nicole och Joel vid Bondi Beach och Taronga Park Zoo i Sydney










Jag som trodde att dom skulle resa hem, men jag hade fel...Här går dom runt vid Bondi Beach i Sydney. Dom ser lyckliga ut:)Härligt!Nicole kör på en liknande outfit som hon hade häromdagen. Kort klänning och svarta strumpbyxor. Riktigt snyggt tycker jag!I like:)Det passade bra med dom snygga röda pumpsen till och scarfen runt huvudet!Det passar Nicole bra i!Jag önskar att jag också kunde bära upp en sån outfit sådär bra:)

>>Update:Lade in bilderna i bättre kvalitet!Dom besöker även Toranga Zoo.

Dagens Nicole Look

Denna snygga outfit hade Nicole på sig i Augusti 2005. Jättesnygg klänning tycker jag!En Missoni om jag inte tar fel...Den vinröda Balenciaga väskan passar bra till.

Veckans Bild

Denna bild är tagen för Elle Girl Magazine och var med i deras Mars nummer 2006. Jag tycker Nicole ser väldigt snygg ut här. Härlig färg på toppen!

söndag, april 29

Nicole lämnar Hilton Hotel i Sydney

Nicoles Sydney resa var inte lång...Här lämnar hon sitt hotel tillsammans med Joel och Benji Madden. Nu är dom nog på väg tillbaka till LA igen då!

Nicole vid Greenroom





Här är Nicole bakom scenen tillsammans med Laguna Beach tjejen Kristin Cavallari. Nicole gör en typisk Lindsay Lohan pose hehe, PEACE!

Nicole Backstage


Här är Nicole backstage på galan!Nicoles fina klänning blänker fint:)

Nicole presenterar en Award






Här ger Nicole ut en Award till en kille som heter Shannon Noll. Han är en känd sångare i Australien. Vore roligt att se ett videoklipp ifrån detta!

Fler bilder från Australia Video Music Awards Röda Mattan





Här är lite fler bilder från röda mattan. Nicole ser jättesnygg ut!!Verkligen häftig klänning, brons metallic typ:)Den passade henne!

Nicole på Australia Video Music Awards 2007 Röda Mattan






Nu har det äntligen kommit lite fler bilder:)Nicole ser strålande ut!Vilken klänning!!Den var verkligen jättefin på henne!Ser ut som en klänning som Rachel Zoe skulle kunna ha på sig tycker jag, själva modellen å så. Kommer bli mycket uppdateringar under dagen nu:)Fler bilder och förhoppnigsvis videoklipp kommer det att bli!

>>Update:Lade in tre stycken nya bilder:)

Första glimten av Nicoles klänning

Här är den enda bilden jag har hittat än så länge. Nicole är bland fansen som står på sidan och tar bilder!Fler bilder borde komma inom kort:)

Australia Video Music Awards har börjat!

>>Nu är klockan runt halv åtta på kvällen i Australien och folk har börjat anlända till galan. Just nu har kändisarna börjat gå på röda mattan. Så fort jag hittar bilder på Nicole så kommer jag posta dom här:)Förhoppningsvis så kommer det även videoklipp också, det vore kul!Massa artister kommer ju att uppträda på galan så jag kommer säkert att posta det här sen. Perez Hilton och Sophie Monk ska intervjua kändisarna på röda mattan, så Nicole lär vi ju se i nån intervju iallafall!

Fler Bilder från när Nicole shoppar i Sydney







Lade in lite fler bilder från när Nicole shoppar i Sydney!Nicole looks so good:)
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

lördag, april 28

Nicole shoppar i Sydney











Älskar Nicoles outfit här!Riktigt snyggt:)Den stilen passar Nicole verkligen! Den röda Chanel väskan skulle jag inte tacka nej till... Nicole går runt i dom dyra designer butikerna på Oxford Street i Paddington här. Jag undrar om hon köpte nåt:)Lite smink antar jag efter som hon var inne på MAC.
Nicole syns med en ny ring nu på ringfingret. Joel och Nicole kanske har förlovat sig trots allt! Eller så är det bara en löftesring eller vad man ska kalla det för...
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)