fredag, mars 30

Friday!





Ville bara önska er alla en trevlig helg!Alltid skönt med helg:) Postar därför lite glada bilder på nicole!

torsdag, mars 29

Nicole Style: Yellow Love

Gul är en fin färg som passar bra att ha nu till våren!Nicole brukar själv ha något gult plagg på sig eller bära någon gul väska ibland:)
(Klicka på bilden för att den i ett större format.)

Gamla bilder på Nicole när hon är på ett Teen Vogue Event




Dessa bilder är ifrån Augusti då tidningen Teen Vogue hade en middag. Nicole var där med Brody Jenner (som hon dejtade då.), Rachel Zoe och Mary-kate Olsen var också där. Nicoles kompis Carlos syns på en bild där också tillsammans med Nicole. Nicole ser superfräsh ut!Vilken solbränna!!Den skulle inte vara så fel att ha:)Rachel hade också en riktigt snygg solbränna där måste jag säga!

onsdag, mars 28

Min nya blogg

>>Glöm inte att spana in min nya blogg LOVES IT! Där skriver jag om FILM, TV och MUSIK.
Go Check it out!

Paris och Nicoles letande efter nästa JonBenét Ramsey


I ett avsnitt av nya säsongen av The Simple Life så kommer det handla om skönhetstävlingar. Paris Hilton och Nicole Richie kommer hjälpa till att få fram nästa lilla "JonBenét Ramsey" bland ett gäng hoppfulla små flickor. Men utan någon polis undersökning, förhoppningsvis...
Enligt källor från inspelningen så spelades det in för två veckor sedan på "Woodland Hills Hilton," och Nicole och Paris spenderade en vecka med dom små tjejerna och deras mammor för att hjälpa dom att på riktigt bli "Little Miss Sunshine." Oroa er inte, Paris och Nicole ska inte döma i tävlingen. Utan domarna kommer istället bli den forna Miss Rhode Island och Nick Verreos ifrån Project Runway.

Men när det senare var dags för den riktiga tävlingen så kom producenterna med en "twist," skönhetstävlingen var istället för mammorna och inte för dom små flickorna, som istället kläddes som mini drag queens precis som Paris och Nicole.

Det blir nog roligt att se, hehe...Tänk vad dom måste ha spökat ut dom små flickorna:)

Nicole och Lionel blir intervjuade på 20/20


Här är en några månader gammal intervju med Nicole och hennes pappa Lionel.

Promo bilder för The Simple Life 5: Goes To Camp




Det har spridits lite promo bilder på nätet med Nicole och Paris. Tycker dom är supersnygga!!Både Nicole och Paris ser superbra ut:)Ganska retusherade, men på ett snyggt sätt!(Förutom att man ser ganska bra att Nicoles ben på nedersta bilden har blivit lite förstorat, hehe...)Jag ser verkligen fram emot nya säsongen, ska bli så kul att se:)Memorial day är den 28 Maj så att ni alla vet. Då kan man antagligen ladda ner avsnitten dagen efter. Ibland brukar det även finnas länkar till sidor där man inte behöver något nedladdningsprogram som bittornado för att ladda ner det. Om jag hittar någon sådan sidan så kan jag ju länka till den här och då är det superlätt att ladda ner:)Två månader kvar nu alltså!

måndag, mars 26

Veckans Bild

Veckans Bild denna vecka är ifrån intervjun Nicole gjorde med Vanity Fair 2006. Nicole ser söt ut här. Hon ser ut att trivas bra i mitten av alla killarna där hehe...

Nicole ute med Joel i Beverly Hills




Nicole är på väg till frisörsalongen Chris McMillan i Beverly Hills igår. Sällan man ser Nicole gömma sitt ansikte sådär... Men jag kan förstå att man inte alltid vill bli fotad liksom. Nicole ser söt ut här!Hon passar riktigt bra i lugg:)Och klänningen var fin på henne!


fredag, mars 23

Annat: Intervju ifrån NY Times med Rachel Zoe Mars 2007

Hennes ton, är harmonisk när hon pratar om kvinnorna som hon har klätt. Bl.a Keira Knightley och Mischa Barton. Men rösten blir snabbt lite mer "raspy" när hon beskriver sina bedrövelser. Det är en tryckluftsborr som dunkar mitt emot hennes hus i Hollywood Hills. Det är hennes Walk-in closet som innehåller massa olika kläder, som är utspridna i tre närliggande rum.
Men Ms. Zoe, en kändis stylist som nästan är lika känd som stjärnorna hon klär. Stör sig på dom elaka rykterna som sprids om henne var hon än går.

"Det är som om du blir slagen av dina föräldrar för något som du inte har gjort," sa hon förra veckan, i respons till rykterna om att hon skulle ge sina clienter diet-droger i deras cocktail så att dom ska hålla sig smala, och att hon själv skulle lida av en ätstörning för att hon är så smal. Det mest smärtsamma enligt henne är hon bara skulle vilja synas framför kameran tillsammans med Ms. Barton, Ms. Knightley och Nicole Richie(som sparkade Zoe för några månader sedan för en annan stylist.)

Att sno deras glans i rampljuset "var aldrig mitt syfte," säger Ms. Zoe över en Diet Coke och en brownie vid hennes uteplats. "Jag hade aldrig föreställt mig själv i rampljuset."

Dom senaste månaderna så har Ms. Zoe synts flitigt, hennes talang och den redan igenkännbara Rachel Zoe looken, som är en blandning av vintage kläder och designer kläder. Det har gjort att hon har fått en framgångsrik karriär i modeindutrin.
Hon är den senaste röda mattan stylisten som har fått hennes namn på produkter, och hon började som stylist på YW magazine på 90-talet. Hon är den som överglänser alla.

På senaste åren så har L´Wren Scott, som klär Nicole Kidman och Ellen Barkin, presenterat sitt eget klädmärke. Patricia Field, stylisten på "Sex and the city" och "The Devils Wears Prada" har också sitt eget märke nu. Även Andrea Lieberman som klär Faith Hill och Mary J. Blige, designar nu smycken för Mouawad och jobbar även på L.A.M.B på sportkollektionen, på begäran av hennes klient Gwen Stefani.

För Ms. Zoe så handlar det just nu om hennes väsk kollektion, som hon jobbar på just nu. Det blir hennes andra för Leiber, (hette tidigare Judith Leiber.)

"Hon är en av dessa personer med en speciell personlighet och det gör att hon kan göra sig ett eget namn, i detta fall ett eget märke också," sa Frank Zambrelli som är chef för Leiber och som jobbar med Ms. Zoe i designen av väskorna. Det är lite barockansk stil över dom och dom säljer dom för mellan 2,500 dollar till 9,000 dollar.

Charlie Corwin är en producent i Hollywood som jobbar tillsammans med Jamie Patricof för att utveckla ett pilot avsnitt på tv med Ms. Zoe. Han kallar henne en av världens mest inspirerande mode personligheter. "Mer än vad det var förr," säger han, "mode industrin är idag mycket påverkad av kändisar. Rachel har mycket med det att göra. En del av dom gamla som jobbar med mode kan nog känna sig hotade av det."

Ms. Zoe som tydligen tjänar upp till 6000 dollar per dag för att hjälpa sina klienter att skippa baseball kepsen och arbetskläderna. Efter alla påhopp av pressen så har Zoe lärt sig att "skaffa sig lite skin på näsan," säger hon.

Cinco Calfee, som är senior manager för strategisk marknadsföring på Samsung, där Ms. Zoe också är med i reklam kampanjen för deras BlackJack mobil. Hon säger att hennes kontroversiella image har varit en välsignelse. "Det höjer bara hennes profil," säger Ms. Calfee. Bland Potentiella Samsung kunder så, "får hon mycket uppmärksamhet. Folk som inte visste vem hon för något år sedan vet vem hon är nu."Ms. Zoe som stylade vår kampanjen 2007 för Leiber och Jimmy Choo skor, har på samma gång jobbat med personal uniformer för The Thompson Hotel i Beverly Hills, som hon gjort tillsammans med Jenni Kayne som jobbar som designer i LA. Hon ger även råd på piperlime.com, en websida där dom säljer skor, sidan ägs av Gap. Hon ger även samma service på revolveclothing.com, det är en populär shopping sida som innehåller Ms. Zoe's styling tips. Hon håller just ju på att skriva en bok också som heter "Style A to Zoe," som kommer släppas i Oktober och publiceras av Warner Books.

Hon har överenskommelser att hon inte får prata om sina planer, hon säger att hon nästan är färdig med planeringen av att hon ska styla eller designa för minst två stycken väl kända lyx märken. Hennes agent, Todd Shermarya bekräftade att Ms. Zoe kommer att vara kreativa konsulten för Halston, det legendariska mode huset, som denna veckan blev köpt av film producenten Harvey Weinstein och en privat handles grupp. Hon kommer att hjälpa med att sätta ihop ett kreativt team för huset.

Att offentligt hyra in en stylist som designer eller marknadsför ett klädmärken var inte lika vanligt förr som det är idag. För flera år sedan så såg arbetet för en stylist annorlunda ut. Dom räknades mer som service personal som skulle jobba bakom kulisserna, och svettas och kasta sig fram på scenen för att sy igen minsta lilla hål på kläderna.

Idag så är det stora namn. "Dom går på röda mattan, sitter på första raden på modevisningar och är inbjudna till glamorösa fester," säger Bonnie Fuller, redaktions chef på American Media, som publicerar Star magazine. "Dom lever som kändisarna."

I Ms. Zoes fall så verkar det vara bilderna som berättar sagan. Förra hösten så var hon med i Harper's Bazaar där man fick se bildern ifrån hennes 35-års kalas på Social Hollywood, en klubb på Sunset Boulevard, partandes tillsammans med Debra Messing, Mary-Kate Olsen, Ms. Knightley, Ms. Barton och Ms. Richie.

Hon syns ofta i kändis magazines så som Star, där hon ofta har en superstor handväska och bär alien liknande solbrillor. Hon kallar sina klienter "hennes tjejer," samma sak som när Halston umgicks med Liza Minnelli på 70-talet och tidiga 80-talet, då han både stylade henne och partade tillsammans med henne på Studio 54.

För Ms. Zoe är det nästan likadant. Om hon ungås med stjärnorna så "ger det stylisten en viss möjlighet att visa upp sig," säger Dana Telsey som analyserar försäljningen. Stylister som henne "har en möjlighet att göra sig ett namn," säger Ms. Telsey, och att förvandla deras personliga intresse in till ett värdefullt marknadsförings verktyg. Hon tillägger att fenomenet medans "man fortfarande är ung," så är man inte desto mindre.
"Det är chokerande att se hur en stylist kan få lika mycket publicitet som hennes klienter," säger Wayne Scot Lukas, som har stylat Janet Jackson och Meryl Streep. Mr. Lukas som säljer en sport kollektion på HSN shopping kanal, säger också att för en stylist som Ms. Zoe, som ständigt söker efter rampljuset, så kommer det tillslut att kosta henne hennes klienter."

Det stämmer inte säger Rachel. Förutom Ms. Richie, som hon inte vill prata om, så "har jag inte förlorat någon," säger hon.

Många av Ms. Zoe's klienter är it tjejer i Hollywood som gillar att festa. Unga skådisar som det ständigt skrivs om i skvallerpressen och på internet. Som deras stylist så framställs Zoe också som deras "äldre syster," och som också ger några av hennes klienter droger. "Dom här rykterna stämmer verkligen inte, det är väldigt långt ifrån verkligheten," säger Ms. Zoe.

Hon säger också: "Jag har aldrig rört en drog i hela mitt liv. Från rätt så nyligen så visste jag inte ens vad Crystal meth var. Jag har inte vetat namnet på diet droger sedan Dexatrim i mitten av 80-talet. Den enda person som jag har sagt borde gå ner i vikt är min mamma."Mr. Weinstein, som har känt Ma. Zoe i flera år kallar henne "Den rakaste, mest konservativa person som han känner. Socialt sett så är hon tråkig. Det mesta som jag har sett Rachel dricka på ett party eller ett event är ett glas vitt vin."

En del tycker att Ms. Zoe är sårbar på en del sätt för hon formar så starka realtioner med sina klienter, som en del av dom tycker är pressande. Eftersom dom oftas är oerfarna i stil och sådant, så verkar det som om dom får en väldigt lik stil som Rachel själv. En konkurrerande stylist kallar dom "Zoebots," då dom klär sig i liknande grekiska draperande klänningar och korta kjolar och shorts.

Ms. Zoe säger att hon tycker det är svårt att urskilja hennes professionella och personliga förhållanden. "Jag fostrar dom här tjejerna," säger hon om hennes klienter och stylist assistenter. "Vi är som en familj. Jag vet inte hur man skulle göra det på något annat sätt. Vi skrattar, vi bråkar, vi öppnar oss för varandra. Om vi blir goda vänner så måste vi träffas."

Hon nämner också hennes man Rodger Berman, en bankman investerare som har blivit award-show entreprenör. "Han går på showerna i Europa tillsammans med mig," säger hon. "Och här hemma så har mina tjejer gjort hela fashion shows för honom."

Hennes relation kom ifrån hjärtat säger hon, och hennes känsla för stil "för att hon haft jävlaranama." Mr. Zambrelli på Leiber är imponerad av hennes radar. "Hon ger nästan en precis känsla av hur marknaden kommer att bli, och vad folk har för smak," säger han.

Ms. Zoe har en förkärlek för vintage kläder, som hon mixar med Gucci, Hermés och Chanel. Samtidigt så tar hon fram en leopard kappa ifrån YSL från garderoben, hon säger: "Min mamma gav mig den till mig. Den är så fab, visst är den? Jag satte på mig den direkt."

Hennes sminkning är det lite old school glamour över också, lite Edie Sedgwick och Birgitte Bardot. "Jag kommer alltid att ha sotiga ögon och matta läppar," säger hon. I nästa andetag så säger hon. "Jag börjar gå mer mot en mer polerad lady stil. Jag gillar Grace Kelly. Jag gillar att mixa lite sådär."

"Det handlar om förändring, eller hur?"

>>Artikel översatt av BettY

Nicole intervjuad i OK magazine




Nicole har gjort en intervju med OK magazine. Nicole pratar bl.a om vad som gjorde att Paris och hon blev kompisar igen. Att hon varken har en ätstörning eller tar pillret Adderall. Att hon är inte är förlovad med Joel Madden. Sen berättar hon även att efter att The Simple Life är färdiginspelat så ska hon satsa på sin Stil bok som hon håller på att jobba med:)roligt roligt!Hon kommer även att lansera en accessoar linje, med solglasögon bl.a och scarfar också antar jag! Något som jag inte visste var att hon skulle lansera en egen parfym, vad roligt!!Ska bli spännande att se hur den kommer lukta och se ut:)Nicole har mycket planerat framöver alltså!Ser verkligen fram emot hennes stilbok och parfym!Kommer definitivt köpa det, och det lär ju bli en stor succé också:)Smyckerna glömde jag att nämna också, det blir spännande att se hur det går med det.
Fotograferingen ägde rum hemma hos Nicoles pappa Lionel Richie. Han bor ju i ett stort lyxhus i Beverly Hills. Jättefina bilder på Nicole tycker jag!!
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

Nicole i In Touch Magazine: Tar Nicole piller för att hålla sig smal?




In touch magazine har skrivit en artikel om Nicole som handlar om hennes vikt såklart och om hon tar piller för att hålla sig smal. Man vet inte vad man ska tro...
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

Reklam med Nicole Richie Lookalike!

>>Kan tyvärr inte lägga in videoklippet här som jag gjorde med det tidigare videoklippet ifrån youtube. Jag länkar istället. HÄR kan man se en reklamsnutt på en tjej som ska föreställa Nicole Richie. Rätt likt faktiskt...Det är ett skämt alltså. Om ni läser vad det står under videoklippet så förstår ni, hehe...

torsdag, mars 22

Video: Nicole intervjuad på David Letterman



Yes!!Nu har jag äntligen fått lära mig hur man lägger in youtube klipp på bloggen. Tänkte att jag kunde posta en intervju med Nicole på David Letterman som första inlägg av videoklipp här på bloggen. Nicole ser söt ut där:)
(Det finns inte ett klipp 2 eller så som man kanske tror att det finns eftersom det slutar som det gör, utan intervjun slutade kort där efter helt enkelt.)

Nicole Style: Events 2006

Nicole hade på sig många snygga klänningar förra året. Skulle inte vara fel att ha på sig någon av dom här:)Nicole bytte även hårfärg några gånger. Först färgade hon håret mellan brunt men röda inslag. Sen färgade hon det mörkbrunt som hon passade jätte bra i!Efter det så färgade hon tillbaka håret till honungsblondt som hon har nu.
2006 var ett stort år för Nicole för då blev hon åter kompis igen med sin gamla ärkefiende Paris Hilton. Dom strök ett strek över allting och allt blev som vanligt igen. Deras fejd var nu över. Nicole gjorde även slut för gott med DJ AM. I slutet av året träffade hon en ny kille, nämligen Joel Madden som hon nu är förlovad med. 2006 var också året som Nicole bestämde sig för att sluta jobba med Rachel Zoe. Istället anställde hon stylisten Christina Ehrlich, som man knappt sett Nicole med. Nicoles förra stylist såg man betydligt oftare. Men jag antar att Christina vill vara mer anonym. Eller så kanske inte Nicole jobbar med Christina så mycket annat än events och sånt. Blir spännande att se vad som kommer att hända under 2007 för Nicole. Om hon verkligen gifter sig med Joel, och kommer Nicole släppa någon stilbok eller smyckeskollektion. Blir det fler säsonger av The Simple Life, och kommer Nicole någonsin lösa sina viktproblem...
2007 kommer nog att vara ett lika händelserikt år för Nicole som 2006 var.
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

Har Nicole sprutat in något i läpparna?

På dom senaste bilderna på Nicole så kan man tydligt se att Nicoles läppar är mycket fylligare. Antingen så har hon ett väldigt bra lipgloss eller så har hon sprutat in lite restylane kanske. Vad tror ni?
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

Nicole Style

SNO STILEN AV NICOLE

onsdag, mars 21

Nicole kollapsar igen!!

Nicole Richie har tydligen kollapsat ännu en gång under inspelningen av The Simple Life.
Stjärnan som för inte så länge sedan var tvungen att besöka sjukhuset pga uttorkning den 2 Mars, rapporteras nu ha kollapsat igen runt 4 på eftermiddagen i onsdags i Malibu.
En källa säger till New York Daily News: "Hon togs till sin trailer på direkten. Hon höll på att svimma 3-4 gånger under dagen. Men the crew ringde inte amulansen eller så för det räckte med att hon vilade resten av dagen i trailern. Paris fick filma på egen hand.

Nicole, 25 sägs också haft problem med att gå och prata klart under inspelningen av den femte säsongen av The Simple Life. Seriens skapare Jon Murray säger: "Det var några gånger som Nicole kände sig lite yr och satte sig ner en stund, men vi fortsatte filma igen efter 5-10 minuter.

Verkar vara mycket med Nicoles hälsa. Först måste hon åka till sjukhuset pga uttorkning tidigare den här månaden, sen så har hon fått diagnosen "lågt blodsocker" nu, och sen kollapsar hon igen under inspelningen av The Simple Life. Nåt måste vara fel på Nicoles kropp, det är väl därför den reagerar på det här sättet. Det är väl antagligen för att hon inte äter tillräckligt som sagt. Hon har väl vant sin kropp nu så länge att inte äta så mycket, men nu orkar den inte längre...Jag hoppas Nicole får hjälp och lägger in sig på rehab eller nåt så hon kan gå upp i vikt som hon gjorde förra gången hon var på rehab. Det vore bra!

>>Den 2 April ska Nicole Richie besöka rätten också. Men jag antar att det bara är hennes advokat som kommer närvara som förra gången den 20 Februari. Då hon sa att hon inte var skyldig. Jag hoppas inte att rätten dömmer henne som skyldig denna gång...

Nicole har lågt blodsocker

Nicole Richie har hälsoproblem. Tidigare den här månaden så var hon tvungen att uppsöka sjukhus för uttorkning. Anledningen till det var att hon hade lågt blodsocker säger hennes rep. "Nicole fokuserar just nu på att vara hälsosam, men i och med det så har hon också fått veta att hon har lågt blodsocker," säger hennes rep. till PEOPLE.

Nicole, 25 uttalade sig i Oktober att hon höll på att söka hjälp för vad hennes rep. beskrev det som "problem med att gå upp i vikt."
Men nu säger Nicoles rep. att sedan Nicole fick diagnosen "lågt blodsocker" (hypoglycemia) så försöker hon göra allt hon kan för att ordna det.

Jag hoppas verkligen att Nicole tar det här på allvar och börjar äta mer nu. Nicole borde nog lära sig att ta hand om sin kropp mer, den har nog fått utstå en hel del...

Photoshoot ifrån inspelningen av videon I call it love






Här är några bilder på Nicole som togs under inspelningen av hennes pappas video I call it love som Nicole är med i. Nicole ser fin ut i dom snygga klänningarna. Lite Audrey Hepburn stil över dom:)

tisdag, mars 20

Nicole på väg till Paris party



Hittade dom här bilderna som är några dagar gamla bara men som jag inte postat tidigare. Nicole är på väg in till Paris hemmafest. Sällan man ser Nicole med en livvakt sådär, hehe...Paris hade en fest för att fira St:Patrics day tydligen. Det är en irländsk dag/tradition tror jag.

>>Lade in två nya bilder i Detta inlägg.

Nicole äter på Mr. Chow med Carlos








Nicole har bytt frisyr ännu en gång. Måste säga att hon ser riktigt snygg ut i lugg!Det passar henne verkligen!Snygga extensions också, hon måste ha en bra frisör.
LOVES IT!!