onsdag, januari 31

Video på Paris och Nicole

Här kan man se en video på när Paris och Nicole festar på en klubb. Nicole slickar på ett fat med kokain på ser det ut som. Tror att videon är 3-4 år gammal eller nåt sånt...

tisdag, januari 30

Nicole och Paris äter på Mr. Chow




Det var ett tag sedan nu som man såg bilder på Paris och Nicole. Här äter dom middag ihop på Mr. Chow i LA. Nicole ser snygg ut!Tyckte inte klänningen var superfin, men hon passade bra i den ändå. Fin Kuvertväska!Paris såg ovanligt classy ut. Dom båda har verkligen fått mycket bättre stil om man jämför hur dom såg ut för bara några år sedan. Då klädde dom sig så trashigt. Nu klär dom sig mycket mer classy!Men dom har ju blivit äldre också, så det är inte så konstigt att dom har förändrats i deras stil och utséende, speciellt Nicole. Jag tycker dom bara blir snyggare och snyggare!

UPDATE:Här kan man se ett videoklipp på Nicole och Paris från det här tillfället!

Nicole shoppar på Robertson Blvd


Nicole såg cool ut här när hon var och shoppade häromdagen. Snyggt med en vit lös tröja sådär och ett par leggings till. Jag gillar hatten och solbrillorna också!

UPDATE:Här kan man se en video från det här tillfället.

måndag, januari 29

Varför Nicole blev blond

Läste precis att anledningen till att Nicole blev blond igen var för att det stod det i Nicoles The Simple Life kontrakt att hon ska vara blond i serien. Lite konstigt egentligen...Men dom kanske vill att hon ska ha det är för att i sista avsnittet av säsong 4 så fick man se när Paris och Nicole började snacka med varandra igen och förhoppningsvis skulle dom lösa sina problem. Så då vill dom väl att det ska se ut som om nya säsongen börjar precis där den förra slutade, nu när dom är vänner igen.
Säsong 5 börjar spelas in i Februari föresten, det ser jag fram emot:)

Veckans Bild

Veckans Bild på Nicole är ifrån The Simple Life 3 photoshooten från 2004. Nicole ser riktigt bra ut här. Hon har mycket finare kropp där tycker jag. Jag hoppas hon kommer tillbaka till den storleken någondag!

Nicole gör en ny tatuering medans Joel partar i Stockholm




Det var ett tag sedan det kom nya bilder på Nicole nu. Här gör hon en ny tatuering, jag undrar vad för tatuering hon gjorde, skulle vara kul och se!Men den lär ju visa sig snart om den inte sitter på ett väldigt dolt ställe. Joel är i Stockholm och festar på Café Opera han. Det var någon DJ tävling där igår. Jag undrar varför inte Nicole hängde med, hade varit kul och se bilder på henne partandes i Stockholm:)

Annat: SAG Awards











Igår var det dags för ännu en Award gala i LA. Det var såklart kändis speckat. Här har jag postat dom klänningarna som jag tycker var finast!Alla var urtjusiga. Rachel McAdams och Ryan Gosling är så söta tillsammans. Tyvärr gillar jag inte hennes rosa slingor i håret, inte så snyggt...Reese Witherspoon ser alltid jättesnygg ut!Anne Hathaway var vacker i sin svarta Marchesa klänning. Heather Graham såg även hon snygg ut i sin Oscar De La Renta klänning. Jag gillar verkligen hennes silvriga Versace skor!
(Klicka på bilderna för att se dom i ett större format.)

lördag, januari 27

Gamla Bilder på Nicole: Part 2

Här är lite fler bilder!Nicole syns också med sin Gudfader Michael Jackson. Jag tror sällan som träffas nuförtiden. Nicole och Paris har festat mycket i sina dagar. They know how to party hardy!!
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

Gamla bilder på Nicole: Part 1

På ParisExposed.com kan man ju hitta massa privata bilder och videos m.m på Paris, som jag skrev om i inlägget innan. Men det kostar ju pengar såklart. En del har ju blivit medlem och sparat en massa bilder. Här är några bilder på när Paris är med Nicole och flera av deras andra kompisar. På den grönaktiga bilden i mitten så tar Nicole kokain, det är antagligen en gammal bild. Tycker det var roliga bilder annars:)Ska posta fler snart!
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

onsdag, januari 24

Annat:Paris Hilton

Eftersom det inte står så mycket om Nicole nu så tänkte jag skriva lite om Nicoles kompis Paris. En ny sida på nätet har öppnat med massa Paris Hilton grejer. Det var nämligen så att Paris inte betalade sin räkning på nästan 2000 kr då hon skulle flytta från en villa till en annan. Dom försökte också kontakta henne för att massor av hennes personliga ägodelar var kvar i huset. Men hon gick inte att få tag i, så massor av hennes personliga ägodelar auktionerades ut. Personen som köpte grejerna har startat en hemsida nu, ParisExposed. Där har personen lagt ut dessa personliga grejer. Men det är såklart inte gratis att ta del av dom. Man måste bli medlem och det kostar 300 kr per månad. Ärligt talat så skulle jag tycka det var lite kul att bli medlem å få tillgång till allt det där. Men jag skulle ändå inte göra det...Kan ju lägga mina pengar på roligare saker liksom. Men dom som blir medlem där kommer väl antagligen att kopiera materialet och lägga det på andra sidor, och dom sidorna lär man ju hitta iallafall.
Jag vet att Paris Hilton är lite utjatad men man kan ju inte förneka att hon har nåt speciellt. För varför skulle folk fortsätta titta på bilder på henne och läsa om henne om dom egentligen inte brydde sig?En del tycker att Paris är blåst, visst hon kanske inte har så högt iq men hon har iallafall tjänat sig en hacka på sina filmer, böcker, musik, parfym, smycken, The simple life m.m. Hon har jobbat ihop mycket pengar på egen hand och av eget hårt arbete och såna personer har jag respekt för. Hon skulle lika gärna kunnat gå och fråga sina föräldrar om pengar hela tiden men istället tar hon sig fram på egen hand. Men visst, med det här säger jag inte att Paris är en ängel precis. Hon har nog gjort mycket "Dirrty things" hon med. Men alla är inte perfekta, för det vore ju tråkigt...
På ett sätt tycker jag lite synd om Paris att det alltid händer henne såna här saker. Det kan inte vara roligt för henne. Men samtidigt så är hon ju en offentlig person så hon får ju räkna med att sånt här kan hända om man inte har tillräcklig koll på sina saker...Det här hade ju inte behövt hända om hon tagit mer ansvar för sina handlingar och betalat den där räkningen och varit kontaktbar när dom ringde henne. Men men, nu kan man inte göra något åt saken för här ligger allt:)
Ta en tour och se vad du får för pengarna, det är inte lite inte...
Här kan man också se en trailer på vad man kan se för slags filmer med Paris om man blir medlem.

måndag, januari 22

Veckans Bild

Veckans bild den här veckan är från en photoshoot som Nicole gjorde för Jane Magazine 2005. Jag gillar den här bilden, den känns så fräsh och snygg!Hon är fint sminkad också och den där hårfärgen hon har där passar hon verkligen bra i.

söndag, januari 21

Annat:Step Up

Såg "Step Up" häromdagen för en andra gång. Så jag tänkte jag kunde skriva om den lite här. Det är en alltså en dansfilm, jag älskar dansprogram och dansfilmer å allt sånt som ni kanske vet...Men iallafall filmen handlar om Tyler Gage (Channing Tatum) som kommer ifrån ett fattigt område och är lite av en "bad guy". Nora (Jenna Dewan) är en balett dansare som kommer ifrån ett fint område och går på en prestigefull dansskola. Hon har allt i världen...förutom en danspartner till hennes avslutningsföreställning, dit viktiga personer inom dansvärlden ska komma. Tyler börjar städa på skolan som straff för att han och hans kompisar hade förstört grejer på skolan, och han möter Jenna och en gnista tänds senare mellan dom två.
Det var lite om vad den handlade om. Jag tycker filmen var rätt bra gjord. Dock var det lite mycket klichér som det tyvärr ofta är i många dansfilmer nuförtiden. Men dansen i filmen var rätt bra. Jenna kan verkligen röra på sig, och Channing har snygga moves han med. Dom hade väldigt bra kemi mellan varandra, och det hela känns mer äkta då Channing och jenna dejtar varandra på riktigt. Dom träffades under inspelningen.
Noras kompis i filmen var en aning störande tycker jag, men hon spelade ändå okej. Sångaren Mario är även med i filmen. Han spelar en DJ/producent. Han var också helt okej i rollen tycker jag, men inge speciell annars...Sen har vi Brett(Josh Henderson, som tydligen dejtat Ashlee Simpson)han spelar den jobbiga pojkvännen till Nora. Han skulle spela den "svartjuka" pojkvännen typ. Han har inte en så stor roll dock.
Men sammanfattningsvis så tycker jag att både Channing och Jenna ska ha berömm för dansen, även fast man såklart ser att dom inte precis är några proffs så gör dom det ändå på ett bra sätt. Det är definitivt dom två som gör filmen värd att se! Channing är en riktig hottie också:) Det här är en väldigt bra dansfilm som jag kan rekomendera iallafall!
Så den här filmen får 4 stjärnor!Den skulle kunna fått fem men eftersom det var lite mycket klichér som jag nämnde tidigare så drog det ner betyget en aning.
Den här filmen får 4 stjärnor!

Nicole på en 5:e plats för dom mest attraktiva kvinnorna

Hello Magazine har gjort en lista på de mest attraktiva kvinnorna. Man fick rösta på deras hemsida. På första plats kom Angelina Jolie, på andra plats Jennifer Morrison. Efter det kom Jennifer Aniston på en tredje plats. Fjärde och femte platsen delades av Nicole Richie och Christina Aguilera.
Grattis till Nicole:)

lördag, januari 20

Video:Nicole på flygplatsen

Här kan man se ett videoklipp på Nicole och Sophie när dom är på flygplatsen på väg till Japan.

fredag, januari 19

Annat:Min Lindsay Lohan Blogg

Vill bara uppmärksamma er alla att jag har en Lindsay Lohan Blogg också!Spana in den:)Där hittar du allt det senaste om Lindsay!
//BettY

Fler bilder på Nicole i hennes nya frisyr!!



Nicole ser supersnygg ut i sin nya frisyr!!Snygg outfit också, hon har sin gamla favoritväska Balenciagan. Roligt att Nicole är tillbaka till sin honeyblonda page:)Här är hon och Sophie på väg till Japan för att Good Charlotte ska spela där tydligen, som jag nämnde i det tidigare inlägget också.
Kul och åka till Japan!Dit skulle jag också vilja åka.

torsdag, januari 18

Nicoles nya frisyr!

Här är äntligen första bilderna på Nicole i hennes nya frisyr:)Hon ser jätte snygg ut!Färgen passade henne perfekt!!Coola solbrillor också, I like. Tjejen till vänster som hon synts med den senaste tiden heter tydligen Sophie och hon är Joel's brorsas flickvän. Här är dom på en flygplats, jag tror jag läste nånstans att dom var på väg till Indonesien för Joel's band Good Charlotte ska tydligen spela där.

Nicole besöker frisören ännu en gång


Nicole gör ett återbesök här hos frisören. Hon kanske skulle göra en final touch eftersom hon inte visar sitt hår än. Hon vill väl att allmänheten ska det när det verkligen är färdigt. Jag hoppas vi får se Nicoles nya blonda frisyr snart:)Tror det blev fint!

onsdag, januari 17

Nicole är blond igen




Här är lite fler och tydligare bilder på Nicole när hon är hos frisören. Hennes hårfärg ser lite väl gul ut där. Hon är finare i "honeyblonde", som hon hade förut. Men men, det ser nog bättre ut sen när hon fixat till sitt hår mer.

tisdag, januari 16

Annat:Dancelife

Vill tipsa om en ny serie som började igår på MTV. Dancelife heter den. Man får följa 6 stycken professionella dansare i deras privatliv, när dom går på auditions, gör massa uppträdanden m.m. Jag laddade ner första avsnittet idag och det var riktigt bra!Den här serien kommer jag verkligen att kolla på. Jag älskar dansprogram och dansfilmer å sånt så det kanske inte är så konstig att jag gillar den här serien också:)Jennifer Lopez är producent föresten. Hon är med redan i första avsnittet på en audition, då dansarna får chansen att visa vad dom går för. Det är otroligt duktiga dansare som verkligen är begåvade och som har dansat bakom stora världsstjärnor redan. På MTV.com kan man se eftershows med bl.a interjuer, massa dansvideos och lite andra roliga saker. Om man gillar dans så kan jag verkligen rekomendera den här serien!

Den här serien får fem stjärnor!

Nicole tillbaka till blondt hår igen?



Verkar som om Nicole har bestämt sig för att bli blond igen. Här är hon hos frisören och man ser tydligt på mittersta bilden att hon inte är brunett längre. Verkar som hon tagit ut sina extensions också. Jag tycker Nicole var riktigt fin som brunett, men hon är supersnygg i sin blonda page också!
Vad tycker ni?

Nicole och Joel köper kaffe


Nicole och Joel köper kaffe här på ett fik i Hollywood. Nicole ser glad ut:)Jag gillar hennes kläder, hennes jeans är supersnygga, skulle verkligen vilja ha ett par såna. Det är antagligen hennes Tsubi jeans.
(Klicka på bilderna för att se dom i en ännu större upplösning.)

Annat:Dagens Låt


Här kan man lyssna på Dagens Låt. Den här tjejen gillar jag verkligen, riktigt skön röst:)

Annat:Golden Globe-Snyggaste klänningarna










Jag vet att många kommer att skriva om Golden Globe galan nu men jag älskar verkligen galor. Det är så kul att se alla fina klänningar. Måste vara roligt att få klä upp sig sådär och få hjälp av proffs som verkligen gör så att man ser så snygg ut som möjligt. Det vore nåt det. Här har jag postat massa bilder på dom som jag tyckte var allra snyggast!!Blev en del bilder:)
Den klänning som jag gärna skulle haft på mig är Haydens, hon på bilden längst upp. Den var jätte fin!Drews klänning var också väldigt fin!
Vilken är eran favorit av dessa?