söndag, december 31

GOTT NYTT ÅR!!

Jag vill önska alla som läser min blogg ett GOTT NYTT ÅR!!Hoppas 2007 blir ett ännu bättre år:)Bloggen uppdateras igen nästa år(nästa vecka alltså, hehe...)
Så vi syns då!
//Betty

Nicole i Januari nummret av Allure

Nicole såg fin ut i håret här!Men hon har inte klippt sig sådär på riktigt för då hade man ju sett det om hon varit på events och på candids bilder å så...Men hon skulle passa bra i den frisyren tycker jag!
(har tyvärr ingen högre upplösning på bilden.)

lördag, december 30

Nicole tillsammans med Kim Kardashian


Nicole här med Kim på juldagen. Verkar vara goda vänner, antagligen för att dom båda är väldigt goda vänner med Paris. Jag har alltid tyckt att Kim är väldigt snygg!vad tycker ni?Nicole såg söt ut på översta bilden, skulle vara kul och se en helkroppsbild på vad hon hade på sig.

Annat:Boktips

Vill rekomendera den här boken som på svenska heter "Att älska som en porrstjärna-en sedelärande berättelse. Det är en jätte bra bok!Jag har snart läst ut den och den är på över 600 sidor. Jag vet, det låter jätte mycket. Men när man väl börjar läsa boken så kan man inte sluta, man vill bara fortsätta. Jenna Jameson har verkligen levt ett intressant liv. Hon hade som mål att bli den bästa i hennes bransch och det blev hon. Hon har varit med om mycket hemskheter, och har gjort och upplevt mycket saker som en del knappt får uppleva under en hel livsstid, och hon är bara 32 år. Om man tror att porrbranschen är smutsig och oprofessionell så har man helt missuppfattat allt. Alla är väldigt professionella, man går dit och gör sitt jobb och sedan går man, och det är strängt förbjudet att vara påverkad av droger och alkohol. Alla måste även visa läkarintyg för varje inspelning att dom inte har någon könssjukdom. Om ni inte har sett serien "Porno Valley" så tycker jag ni borde göra det. Man får se hur livet bakom kamerorna är för porrstjärnorna och Jenna är även med i serien lite då och då:) Det får en att faktiskt ändra uppfattning. Porren är även en av få branscher där kvinnor tjänar mer villket inte är illa när vi idag lever i ett väldigt mansdominerat samhälle. Men iallafall, Jenna förtjänar all den berömmelse hon har fått för hon har verkligen kämpat för det!

Nicole och Joel shoppar på Maxfield



Nicole och nya pojkvännen Joel gjorde lite shopping tillsammans. Det var nog mest Nicole som handlade. Hon hade snygga kläder här!Jag gillar hennes scarf.

Lionel Richie är inte så säker på om Nicole borde satsa på sången

Lionel Richie har avslöjat att han inte tycker att hans dotter ska bli sångare.
Den stora 80-tals stjärnan som har sålt över 100 miljoner skivor världen över under sin karriär erkänner att han inte var så impnerad när hans dotter Nicole berättade att hon skulle följa i hans fotspår.
Lionel sa: "Hon har gjort berömmelse delen i fel ordning. Normalt sett så behöver du en hit låt eller en film som det går riktigt bra för innan du blir någon. Hon började med att bara visa hennes personlighet, så nu förstår hon vad jag går igenom."
"När hon bestämmde sig för att börja med musik så tänkte jag, urgh, så hon ska börja sjunga nu också. Jag frågade henne flera gånger, Varför vill du börja sjunga?Det är lite lustigt när dom väljer samma yrke som en själv."
Nicole medverkade nyligen i hennes pappas musik video "I call it love", där hon spelade en rik tjej som faller för en fattig kille.
Enligt In Touch så fortsätter Nicole att tappa mycket i vikt, att hon behöver en ny ring för hennes smala kropp.
En källa säger:
"Hennes fingrar är så beniga att hon har tappat en av sina favoritringar för att den åkte av hennes finger. Det var en smal diamant ring från Tiffany's som hennes föräldrar gav henne på hennes 16-års dag."
Angående hennes kommande debut CD:
"Nicole känner att hennes berömmelse börjar blekna. Det jobbas inte så mycket med hennes CD nuförtiden heller, hon får inga bra erbjudanden", tillägger källan.

Stackars Nicole då..Dom borde börja jobba med nya säsongen av Simple Life snart, jag tror att det kan göra henne populärare. Sen borde hon gå upp mycker mer i vikt så tidningarna slutar skriva om det hela tiden. Hon är ju typ lika känd för sin viktnedgång som för Simple Life. Hennes stil bok borde ju släppas snart också. Hon får försöka satsa på det!

Nicole och Joel har svårt att vara ifrån varandra

Det börjar snabbt att bli seriöst mellan Nicole och hennes nya kille Joel Madden. Källor säger att Nicole håller på att flytta ut saker från hennes West Hollywood hem till hans hem i Glendale. Inte alla gillar deras nya förhållande. Joel's bror är tydligen ursinnig. Nicole ska spendera nyår i Las Vegas på The Palms med Joel. Han ska även vara DJ på ett party där. Enligt en källa så är paret redan oskiljaktiga, och spenderar nästan varje natt tillsammans.
Kul att dom verkar trivas tillsammans. Nicole verkar ha en försmak för DJ's, hehe...

Nicole går på bio med syrran och brorsan

Sällan man ser Nicole med sina syskon tycker jag. Här är hon iallafall på bio med lillesyrran Sofia och Miles. Dom är halvsyskon. Hennes pappa Lionel fick dom i sitt andra äktenskap med Diane Alexander. Dom såg "Charlotte's Web", den där filmen med den söta barnskådisen Dakota Fanning.
Här kan du även se ett videoklipp på när Nicole möter upp Joel Madden.

Nicole i Allure Magazine

Nicole är med i senaste nummret av Allure Magazine. Hon ser väldigt snygg ut här!Hon ser ganska annorlunda ut här måste jag säga, det ser ut som hon har jätte kort hår. (klicka på bilden för att se den i ett större format.)

torsdag, december 28

Nicole smalare än MK?


Det senaste om Nicole är att det faktiskt finns en kändis som är smalare än henne och det är Mary-Kate Olsen. Här har en kändistidning skrivit om hur många kilo lättare MK är jämfört med Nicole. MK ser riktigt smal ut på senare tiden, undra om hon gått tillbaka till anorexin som hon behandlades för för några år sedan. Tycker hon visar upp ett alldeles för ohälsosamt intryck, och Nicole också såklart. Men vem gör inte det nuförtiden i kändisvärlden. Jag längtar tills det dagen då det blir populärt att se ut som Marilyn Monroe, liter mer kurvor sådär mycket snyggare! Vart är världen på väg egentligen undrar man...
(bilderna är tyvärr inte så högupplösta att man kan läsa artikeln, men jag lovar att posta om det kommer:)

onsdag, december 27

Stjärnorna som använder droger


Att många av Hollywood stjärnonrna använder droger kommer ju inte som en stor chock precis. Här har en kändistidning skrivit lite om drogerna som är populärast bland kändisarna. Läs även artikeln. Jag tycker det är hemskt att så många faktiskt gör det. Mycket händer nog bakom stängda dörrar, där inga paparazzis kommer in. Jag hoppas inte det slutar illa för varken Nicole eller Lindsay eller någon annan kändis som tar droger. En del har ju faktiskt dött av sitt beroende, tragiskt...

Nicole på Rachel Zoe's 35-års fest



Rachel Zoe fyllde 35 år för några månader sedan, rättare sagt i September. Hon annordnade såklart en stor fest och bjöd in sina A-list klienter. Nicole var där, då Rachel fortfarande var Nicole's stylist. Tror inte dom har så mycket kontakt idag efter deras splittring. Men Nicole ser ut att ha haft det riktigt trevligt iallafall. Skitfin klänning hade hon tycker jag!Postade tidningens framsida redan för några månader sedan på min blogg, men då hade dom ännu inte scannat artikeln, så här är den!Rätt kul att läsa:)

Hur stjärnorna firar nyår

Den här artikeln kommer från Page 6.
26 December 2006-Medans dom billiga D-kändisarna, så som Britney Spears, Pamela Anderson, Kid Rock och Nicole Richie festar loss i Las Vegas på nyår. Så kommer A-kändisarna leva loppan i Miami. Jared Leto ska vara host på Raleigh. Scott Sartiano, Richie Akiva och Amy Sacco kommer att parta på Delano, dom som förväntas komma dit är även Colin Farrell, Jay-Z och Nick Lachey. Q-Tip kommer att hosta en fest på Shore club dit bl.a Leonardo Dicaprio och Tyson Beckford kommer att komma. Wilmer Walderrama kommer att fira in det nya året på Mansion, där DJ AM ska vara DJ och Travis Barker kommer även att vara på partyt. Kristin Cavallari och James Franco kommer att festa loss på Prive.

Det var några namn som jag faktiskt inte kände igen, men men en sak är iallafall säker, ingen kommer knappast ha tråkigt på nyår iallafall!"They've just gonna party hardy as a minor can party" haha...

Nicole går på en promenad


Nicole tog sig en promenad här med en kompis. Nicole försöker motionera lite iallafall, det är ju bra!Tröjan som Nicole har på sig har en kille som heter Ron Herman designat. Den heter "Free city". Han gjorde en kollektion som hette det. Den såldes på Fred Segal. Tror inte att just dom kläderna finns att köpa längre dock..Kanske på ebay isåfall.

tisdag, december 26

Nicole blir irriterad på paparazzina

Här kan man se ett klipp på Nicole när hon sitter i bilen och paparazzina filmar henne som vanligt. Hon blir lite irriterad som man kan se på klippet. Förstår henne...

måndag, december 25

Annat: Pink

P!NK är en cool tjej tycker jag. Hon gör lite vad hon känner för och är inte som alla andra. Hon sjunger verkligen bra live också!
Här under har jag länkat till några av mina favorit uppträdanden från hennes konsert i Wembley den 4 December. Hon turnerar just nu med sin I'm not dead tour.
(Sista länken är inte från hennes I'm not dead tour.)
Stupid Girls
Family Portrait
I'm not dead
What's up
U+Ur hand
Trouble
Long way to happy

Nicole i Kids In America

Alla som gillar Nicole vet nog att hon har varit med i en film som heter "Kids in America."Nicole spelar en cheerleader. Det har inte blivit av att jag sett filmen än, men däremot har jag sett några klipp från youtube då Nicole är med lite. Här under har jag länkat till lite olika klipp då Nicole är med, Enjoy!
1 klippet
2 klippet
trailer

Nicole och Paris kör runt som muppar!!!

Här kan man kolla på ett rätt kul klipp, haha...kolla själva så får ni se:)

Nicole äter lunch med Whitney och LC från "The Hills"


Jag visste inte att Nicole var kompis med dom. Hon känner väl LC genom Brody Jenner antar jag eftersom båda har dejtat honom. Alla som har sett MTV serien "The Hills" vet nog vem Whitney är. Både hon och LC har ju praktiserat på tidningen Teen Vogue. Nicole ser söt ut här som vanligt!Hon har haft på sig den där outfiten förut har jag för mig. Det var en snygg detalj med dom hängande hängslerna längst sidorna på jeansen.
(Spana in dom tre söta Golden retriverna på översta bilden hehe...)

Veckans Bild

Den här snygga bilden på Nicole togs för hennes Vanity Fair intervju i maj. Underbar bild!Killen i bakgrunden spanar in Nicole:)

Hard 2B a mutha

Här kan du ladda ner en låt när Nicole rappar. Det var när hon var hos en familj i "The Simple Life" säsong 4. Dom skrev en låt till mamman i familjen. Paris gjorde sedan videon, den var rätt kul!Det finns några avsnitt från säsong 4 på youtube tror jag, om du inte har sett den säsongen än...

Det här är vad Nicole säger då hon rappar:
We've all got one
You can't deny
Your mom's there for you 'til you fuckin die
She deserves so much for all the work she does
Much more than those crappy mugs that say Mom's # 1
So wake up sucka, before I beat your ass
Buy your mom some flowers or some non-stick pans
Get her a card or a ticket to play
Don't be a bitch ass punk, cause every second should be mothers day
Haha...rolig text asså!Nicole har skrivit den. Hon är bra på sånt...Låter kul när hon rappar hehe, men hon gör det bra!Ska bli kul att höra hur hennes skiva låter sen när den släpps, om den nu gör det...

fredag, december 22

Nicole och Nicky äter på en snabbmats restaurang




Inte ofta man ser Nicole och Nicky tillsammans. Men det är kul att Nicole börjat umgås mer med Nicky nu också efter att Nicole blev kompis med Paris igen. Här käkar dom lite hamburgare på en snabbmats restaurang efter en dag full av shopping. Skönt och se att Nicole faktiskt äter, hon behöver få i sig lite fettig mat. Nicole såg söt ut här!Jag gillar stövlarna och koftan.
Här kan du se ett klipp från detta tillfälle och även lite mer bilder.

Blev Nicole utnyttjad?

Nicole Richie's ex DJ AM saknar inte sin gamla flickvän men saknar däremot hennes stjärnstatus.
Simple Life stjärnan dejtade DJ AM (riktiga namn Adam Goldstein) i över 2 år och de var förlovade i 9 månader, men sedan dom har gjort slut så saknar han pengarna som han tjänade som Nicole Richie's andra hälft.
En källa har sagt till New York Post newspaper: "Adam har frågat lite olika personer om dom skulle kunna para ihop honom med nån känd person.
Han vet att han kan styra mycket mer när han är kopplad till en person som är känd och även tjäna mer pengar då för han blir populärare. Hans placering har skjunkit sedan han gjorde slut med Nicole."

Jag vet ärligt talat inte om det här är sant, det vore ju hemskt om det var det. Han kan ju inte utnyttjat Nicole på det sättet, det vore ju riktigt lågt...

Nicole äter sushi

Här kan man se ett klipp från när Nicole lämnar sushi restaurangen Nazawa.

torsdag, december 21

Det här gör mig ledsen...

Kolla in den här sidan. Det är tjejer som älskar Nicole Richie. Men det som gör mig ledsen är att dom försöker se ut som henne. Klicka på dom olika länkarna där så kommer man in på olika bloggar. Tjejerna där skriver dagligen om sin kamp att bli smal. Dom beskriver hur dom hoppar över måltider och hur svaga dom känner sig för att dom inte äter ordentligt. Jag tycker det är förjävligt!Dom flesta där har Nicole som mål att se ut som, eller Mary-kate Olsen. Jag blir ledsen bara jag läser deras inlägg. Dom skriver tex såhär:Idag har jag bara ätit en frukt och druckit lite vatten, visst var jag duktig!Nicole är inte så bra att ha som kroppsförebild precis, hon ser ju som vi alla vet lite ohälsosam ut. Alltså hon är för smal. Tyvärr finns det många tjejer där ute som tror att man blir mer accepterad och lyckligare om man ser ut sådär...Om dom försökte bli smala på ett hälsosamt sätt så vore det såklart en annan sak, men dom svälter sig själva. Det är hemskt!
Jag har kommenterat på några av deras bloggar, och skrivit att det dom gör inte är bra, att man ska äta flera mål per dag och börja träna flera gånger i veckan istället för att svälta sig. Förmodligen så bryr dom sig inte om mina inlägg, men jag hoppas det väcker en tanke.

Photoshop?

Är det någon som har nåt tips på var man kan ladda ner photoshop?Jag har redan laddat ner 30 dagars gratis versionerna av Photoshop men den kan jag ju inte ladda ner igen för att jag har ju redan gjort det. Är det någon som har nåt tips på vart man annars kan ladda ner det gratis. Så att man har det hela tiden, och inte bara 30 dagar. Vet ni någon sida eller så, så skriv gärna om det, det är bara att kommentera!
Skulle verkligen uppskatta det:)
/Betty

Hilary Duff säger elaka saker om Nicole

Bjud inte in Nicole Richie och Hilary Duff till samma party. Hilary har sagt lite elaka saker om Nicole, bl.a att hon tycker att Nicole är "a skank"(kom inte på någon bra översättning, men ni kan väl tänka er vad det betyder...) enligt Us Weekly. Joel Madden som dejtar Nicole nu, men dejtade Hilary tidigare. Madden och Duff gjorde slut i November, men även fast Joel har varit loyal mot Nicole så ringer han fortfarande sitt ex Hilary, som tydligen struntar i att svara.
"Hilary kan inte förstå att han dejtar Nicole och hon tycker verkligen illa om henne," säger en källa till US. Källan tilläger att när Hilary hörde om Nicoles arrestering, "så frågade hon om Nicole hade kommit från Joel's...Hon fortsatte säga att hon inte alls kände Joel."

Paris och Nicole med jultomten!

Skönt, nu är det äntligen jullov!!:):)Hade julavslutning idag, och Danny från idol uppträdde också, han var bra!Har inte köpt alla julklappar än så så jag ska in till stan imon och handla lite julklappar. På söndag är det JUL!
God Jul allihopa:)

onsdag, december 20

Nicole och Joel är nog ett par trots allt

Nicole Richie och nya kärleken Joel Madden sågs på Chateau Marmont i West Hollywood där de gick runt och höll varandra i handen. Nicole som nyss åkt fast för att ha kört bil under påverkan av droger, satt på uteplatsen på Chateau och drack cola tillsammans med Joel som drack juice. Vid bordet satt dom även och kysste varandra passionerat. Senare gick dom till Hollywood loungen Teddy's där dom båda satt väldigt nära varandra och höll varandras händer. Dom tog även några cocktails och hängde med Paris Hilton.
Det låter verkligen som det har blivit något mellan Joel och Nicole. Det tar väl antagligen ett tag innan dom visar sin kärlek öppet. Dom vill väl se om det är värt att satsa på förhållandet först innan dom kommer ut officiellt som ett par. Så att inte pressen gör en för stor grej av det innan, blir nog jobbigare då...fast det har pressen gjort ändå nästan. Är man kändis så är man om man bor i LA.

"Happy Holidays" från Nicole Richie!

Haha...hittade den här bilden som tydligen ska föreställa Nicole. Den kanske är lite elak och så men jag tyckte ändå den var rätt kul att posta!

Nicole lämnar Fred Segal


Här är lite fler bilder från när Nicole var på Fred Segal med Joel. Nicole passar i sån där hippiaktig stil. Men på events och sånt så kör hon med en mer klassisk stil, det är också snyggt på henne!Nicole körde tydligen bil till Fred Segal på egen hand, första gången sedan hon åkte fast av polisen. Jag hoppas Nicole sköter sig nu så att det inte händer igen.

Nicole skippar fest i Las vegas

Nicole Richie har avböjt att vara host på ett Las Vegas party på Nyårsafton. Pga. hennes körning under påverkan av droger. Hon skulle ha hostat partyt på Tangerine natt klubb, men rockaren Dave Navarro kommer att vara host istället. Steve Davidovici som jobbar på Pure styrelse grupp och äger klubben säger: "Vi älskar Nicole och önskar henne lycka till. Vi hoppas att hon kommer tillbaka i framtiden."

Nicole och Joel på Fred Segal

Dom försökte vara lite diskreta genom att inte gå in och ut ur butiken tillsammans. Men man förstår ju att dom inte var där på tu man hand precis...Undra när dom ska komma ut med sitt förhållande då.
(Klicka på bilden för att se i ett större format.)

tisdag, december 19

Nicole lämnar Paris hus

Paris hade inte så konstigt nog en fest i sitt Hollywood hills hus igår. Nicole var såklart där!På det här klippet kan man se när Nicole lämnar Paris hus. Hon låter rätt förkyld men är ändå väldigt snäll mot paparazzina och önskar dom en God Jul. Nicole såg jätte snygg ut i hennes jacka tycker jag!

Nicole åker bil med Adam

Roligt att se att Nicole och Adam fortfarande är kompisar, även fast dom har gjort slut. Jag hoppas dom blir tillsammans någon dag igen, dom passar så bra ihop!

Nicole lämnar Joel's hus barfota


Nicole umgås fortfarande med Joel. Jag undrar om dom verkligen dejtar, dom kan ju lika väl bara vara kompisar. Här lämnar hon iallafall Joel's hus barfota, igen hehe...Ser ut att vara på morgonen, hon sov säkert över.

Nicole äter på restaurang med några kompisar

Här kan man se ett klipp på Nicole när hon går in till restaurangen Matsuhisa i LA. Nicole har på sig samma klänning som Lindsay hade för någon månad sedan också, en missoni. Kanske lånar varandras kläder eller så föll dom båda för samma klänning helt enkelt:)

Nicole handlar på Ralphs stormarknad i LA


Nicole handlar lite mat här på Ralphs. Paparazzina är såklart med på noterna och är efter henne som vanligt. Här kan du se ett klipp från när Nicole går in och ut ur affären. Nicole ser snygg ut som vanligt även fast hon bara handlar lite mat. Jag gillar hennes röda högklackade skor!

Tillbaka!

Jag hade bestämt att jag skulle lägga ner den här bloggen först, men jag fick lite dålig samvete efter att jag läst era kommentarer. Jag trodde inte det var så många som läste min blogg nämligen. Så detta var verkligen inget sätt för mig att få mer kommentarer och reaktioner eller så, jag lovar...
Men jag har bestämt mig för att uppdatera bloggen några gånger i veckan iallafall. Det är alltid nåt, och jag gör det för er skull!Så fortsätt att läsa min blogg nu och kommentera så jag vet att det är folk som verkligen läser den, för annars känns det som om det inte är värt det om ändå ingen läser bloggen. Men men Ultimate Nicole bloggen är alltså tillbaka!!
Tipsa gärna folk ni känner om min blogg:)
/Betty

lördag, december 16

Sista Inlägget

Jag har bestämt att lägga ner Ultimate Nicole nu. Jag har tröttnat lite på det. Har startat en ny blogg om Lindsay Lohan istället där det kommer att vara dagliga uppdateringar.
Här är min nya blogg!Spana in den:)
Det var iallafall roligt så länge det varade:)
/Betty

fredag, december 15

Nicole på Andrea Lieberman smycke kollektion show


Nicoles första event efter det som hände i måndags. Jag tycker Nicole ser fräsh och snygg ut här. Söt klänning!Jag undrar när Nicoles egna smycke kollektion kommer, man får vänta å se helt enkelt.